Omelett med rökt lax

Omelett med rökt lax och härlig underton från senapen. Avnjuts gärna med ett glas öl.
Preparation
1. Vispa ihop ägg, mjölk, senap, ost och gräslök.

2. Strimla sedan laxen och tärna potatisen och vänd ner det i smeten.

3. Använd vitpeppar för att smaksätta.

4. Värm upp en stekpanna och håll sedan i omelettsmeten i omgångar.

5. Sänk värmen och rör försiktigt i botten av pannan tills dess att smeten stelnar.

6. Vänd därefter och stek andra sidan i någon minut.
Ingredients
* 4 kokta potatisar (skalade)
* 8 ägg
* 150 gram rökt lax
* 4 msk mjölk
* 2 dl riven ost
* gräslök (hackad)
* 1 msk fransk senap
* peppar
No reviews yet
Rating:
Post Review

Omelett med rökt lax och härlig underton från senapen. Avnjuts gärna med ett glas öl.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *